Facebook helps you connect..?

Halloj!
Så sant som det är sagt. Det är helt enkelt galet hur stor del av dagens umgänge som pågor via nätet. Om man ska ta livet av sig själv och vill bli stoppad ringer man inte till någon då? nej nej det är lika säkert att bara posta det på facebook? nja uppenbarligen inte. Själv har jag nog lite gott och blandat på min facebook, både nära vänner och människor jag knappt känner, men med tanke på hur många notfikationer folk får om dagen så skulle jag nog inte räkna med att någon ser ens meddelande ens om de ville det. helt enkelt för lätt att missa. Fruktansvärd händelse det här, i framtiden får vi hoppas att alla självmordsoffer ringer en god vän istället.

Bör påpeka att jag nästan sover samtidigt som jag skriver detta, så om någon skulle uppfatta det som svamligt är det troligtvis helt korrekt.

Over and out, eller out and over!


Årskrönikan... Vilka f*ttor?

Hej där!
Men snälla nån, med tanke på hur stor din blogg blivit så borde du ju ha lärt dig lite hur saker och ting fungerar inom mediebranschen. Inte tror du väl själv att större delen av de som satte sig ner för att titta på årskrönikan gjorde det för att få en klarogörelse kring ditt och Amirs bloggbråk?

Det säger väl sig själv att ni var dittagna mestadels som ett skämt. Det är lite det som gör det hela så sorgligt, hur kunde du inte förstå att meningen var att göra narr av både dig, Amir och resten av den överdramatiserade bloggvärlden. Faktiskt så är det ju just det som både Philip och Fredrik är som mest kända för, att driva med människor och skapa komedi!

Varför skulle kanal5 ta hänsyn till en b-kändis som du, du må ha runt 150 000 läsare men Sveriges befolkning är betydligt större än så. Ett tips till nästa gång; tänk dig för, och om inte det fungerar fråga någon, vem som helst, för att detta skulle bli en flopp för din del är helt enkelt för uppenbart.

Puss&kram


Amir

Hej Amir!

Såg att du rådissade Ung & bortskämd-Daniels försök till att hjälpa Jackie Ferm. Varför inte se det som en snäll grej att göra istället? Visst Daniel kanske inte är världens bästa rådgivare och psykolog men vad är det som säger att inte han kan kan hjälpa till en viss del? Om Daniel nu är seriös med sitt blogginlägg och sitt erbjudande till Jackie så tycker jag att han iallafall ska få ett försök. Vem vet han kanske fixar det!

P&K 


RSS 2.0